Murat Kaya Si̇gorta Acentesi̇

  1967 Sk. Kent Apartmanı No:1/2 Efeler Cumhuri̇yet Mah. Aydın / Aydın
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Ankara Sigorta Atlas Mutuel Sigorta Güneş Sigorta Gri Sigorta HDI Sigorta Quick Sigorta Unico Sigorta

Murat Kaya Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Murat Kaya Sigorta ve Aracılık Hizmetleri

2014 yılında sigortacılık faaliyetlerine başlayan Murat KAYA 2017 yılında Murat Kaya Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi ile kurulduğu günden bugüne müşteri odaklı hizmet anlayışından ödün vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye'nin önde gelen Sigorta Şirketlerinin hizmet kaliteleri, güvenceleri ve uluslararası alandaki;

Reasürörlerinden aldığı güç ve deneyimle hareket eden şirketimiz, sigortacılığın her alanında daima yanınızda olmaya ve sektördeki yenilikleri yakından takip etmeye devam etmektedir. Bugün büyük sigorta devlerinin tüm ayrıcalıkları tek bir çatı altında Firmanız Sigorta aracılığı ile sizlere sunulmaktadır.

Murat Kaya Sigorta ve Aracılık Hizmetleri olarak;

Müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü yapmak, toplumun yaşam kalitesini artıran sosyal bir marka olmak vizyonuyla çalışırız.

Toplumumuz için buradayız. Müşterilerimizin sağlıklarını, yıllar boyunca oluşturdukları varlıklarını korumak, hayatlarının tüm evrelerinde kendilerinin ve ailelerinin yanında olmak için varız.

Bu yolda değerlerimizle ilerleriz; Müşterimiz Önceliğimiz, Güvenilir ve Adiliz, Gerçek Bir Takımız, Öncüyüz.

Kalite politikamız

Murat Kaya Sigorta, hayat dışı branşlarda sigorta ve reasürans faaliyetleri göstermektedir.

Bu alanlarda ürün ve hizmet kalitesinin belirleyici öğeleri uzmanlık, deneyim, dürüstlük, şeffaflık, güçlü sermaye yapısı, köklü geçmiş, teknolojik alt yapı ve mevzuat bilgisidir.Firmanız Sigorta bünyesinde bulundurduğu uzman ve deneyimli kadroları güçlü teknolojik ve finansal alt yapısı, sürekli gelişme ve iyileştirme anlayışı, deneyimli ve yaygın acente ağıyla kaliteli ürün ve hizmet sunmayı ve bunların sürekliliğini sağlamayı taahhüt eder.

Firmanız Sigorta deneyimli ve yaygın acente ağıyla müşterilerini bilgilendirmeyi, sigortacılık hakkında bilinçlendirmeyi, ihtiyacı doğru ve tam belirleyerek talebi karşılayacak doğru ürünü sunmayı, hızlı ve eksiksiz hasar ödemesi sağlamayı hedef edinir. Müşteri odaklı bir yaklaşımı benimseyen çalışanlarımız ve acentelerimiz, müşteri tatmini sağlama ve sürekli kılma yönünde daima çaba sarf eder.

Her bir Firmanız Sigorta çalışanı kalite sürekliliğini sağlamak, etkinliği ve verimliliği arttırmak amacıyla müşterilerimiz, acentelerimiz ve diğer kanallardan gelen geri bildirimler ile kendi fikirleri doğrultusunda, düzeltici ve önleyici faaliyetler, iç denetimler, kıyaslamalar ve öneri geliştirme uygulamaları ile sürekli iyileştirme döngüsünü işletir.

Firmanız Sigorta Üst Yönetimi Kalite Yönetim Sisteminin gelişmesi ve sürekli kılınması için gereken tüm desteği ve kaynakları sağlar.

Murat Kaya Sigorta ile rahat ve güvenli bir hayat sizleri bekliyor.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü