Delgen Si̇gorta Acentesi̇

  Mustafa Sözer Caddesi̇ Aynalı Si̇te A Blok No:10/2 Kuşadası (Gözde Hastanesi̇ Aci̇l Kapısı Karşısı) Atatürk Mah. Kuşadası / Aydın
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Sompo Sigorta Zurich Sigorta

Delgen Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Delgen Sigorta Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri kurucusu Müge Delgen Ceylan 2000 yılında Yapı Kredi Sigorta Ege Bölge Müdürlüğünde sağlık ve yaşam branşında satış danışması olarak işe başlamış,2002 yılında tüm sigortacılık ürünlerini satma yetkisi alarak sigorta uzmanlığına, 2003 yılında ise Satış yönetmenliğine terfi etmiştir.
 
15/03/2006 tarihinde  Müge Delgen Ceylan görevinden ayrılıp; Kuşadası’nda  Delgen Sigorta Aracılık  Ve Danışmanlık Hizmetlerini açarak Aksigorta şirketinin yetkili acentesi olmuştur. Tüm sigorta ürünleri satışında yetkisi olan firmada deneyimli iki tane SEGEM belgeli teknik personel çalışmaktadır.
 
2012 yılı itibarı ile Zurich Sigorta yetkili acentesi olan firma ürün yelpazesini genişleterek tüm yerli ve yabancı müşterilere bireysel ve kurumsal hizmet vermektedir. Firma Kuşadası’nın en güçlü sivil toplum örgütü olan Kugiad ve Kuşadası ticaret odası meclisi üyesidir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü