Ödül Si̇gorta Acentesi̇

  Kızılay Cd. No:27 D:29 Eski̇kuyumcular Mah. Balıkesi̇r / Balıkesi̇r
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Orient Sigorta Ray Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Ödül Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

25 yıllık özel sektör bankacılığı tecrübesi ile 2002 yılında ÖDÜL SİGORTA kurulmuştur.

2017 yılında işlem hacminin büyümesi, daha geniş müşteri profiline hizmet verebilmek,  arkadan gelen genç kadrolara yer açabilmek için, Ödül Özer Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.  adına şirkete dönüşmüştür.

 

Kurulduğundan bu yana,

Acentemiz  profesyonel,  nitelikli,  güvenilir  ve  müşterilerine  7/24   hizmet  verebilecek  kapasitedeki  ekibiyle,   vazgeçilmez değerlerimiz  altında  müşteri  odaklı  ve kaliteden  ödün  vermeden,  etik  kurallara  ve yasalara  uyumlu çalışmayı  kendisine  prensip  edinmiş,  çağdaş ve  kurumsal  bir firma olarak hizmet vermektedir. Firmamız sigortalılarına en doğru sigorta poliçesini ihtiyaçlara en uygun ve en hızlı şekilde ulaştırmak  için alanında uzman kadroya sahip, teknik alt yapısı güçlü , tam yetkili acenteliklere sahiptir.

Kasko, yangın, konut, seyehat sağlık, hayat, dask, işyeri, özel sağlık sigortaları vb. geniş ürün portföyü ile tüm  risklerinizi hızlı, güvenilir şekilde teminat altına alıyoruz.

Firmamız,  tüm  elementer  branşlarda  müşteri  odaklı hizmet  anlayışıyla  gelecekte karşılaşabileceğiniz riskleri güvence altına alarak huzur ve mutluluğunuzu korumada hizmete hazırdır. Siz sigortalılarımıza,  çalışarak  edindiğiniz  varlıklarınıza ve taşıyabileceği  risklere  en uygun  sigorta  poliçesinin  tanziminden, eğer  meydana  gelirse   hasar  tazminine  kadar geçen tüm süreçlerde çözüm ortağınız olmaya söz veriyoruz.  Sigortalılarımızla  paylaştığımız  bunca süre içerisinde zor günlerinde, onlara 7/24 destek olabilmenin haklı gururu çalışma şevkimizi en çok yükselten unsur olmuştur.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü