Akın Si̇gorta Acentesi̇

  Hami̇di̇ye Mahallesi̇ İsti̇klal Caddesi̇ Gürle İş Merkezi̇ No:112 Gemli̇k / Bursa
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Axa Emeklilik Axa Sigorta HDI Sigorta

Akın Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Şirketimiz 1994 yılında Metin AKIN tarafından kurulmuş olup, Başak Sigorta (Groupama ) acenteliğiyle sigorta sektöründe hizmete başlamıştır. 2010 yılında Axa Sigorta'yı da bünyesine katarak faaliyetine devam etmiştir. Şirketimiz tüm sigorta branşlarında ( Oto Kaza, İşyeri-Konut Yangın, İnşaat-Montaj All-Risk,Sorumluluk,Makine Kırılması,Nakliyat, Sağlık ve Bireysel Emeklilik) hizmet vermektedir. 

Mehmet  AKIN ve İbrahim AKIN'ın şirket ortakları olmasıyla sektörün lider firmaları olan Anadolu Sigorta, Allianz Sigorta, Aksigorta, Ergo Sigorta, Sompo-Japan Sigorta firmaları ile de çalışmaya başlanmıştır. Ayrıca Bireysel emeklilik alanında da Axa Hayat ve Emeklilik ile de siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktadır..

23 yılı aşkın süredir sektörde faaliyetlerini sürdürmekte olan şirketimiz her geçen gün artan sigorta gereksinimlerinize en uygun ve gerçekçi yaklaşımlarla en kapsamlı poliçe seçeneklerini sunmaktadır.

Şirketimiz çalışanlarımızın uzman bilgi ve yaklaşımıyla siz değerli müşterilerimizin çalışarak var ettiği değerleri korumak için risklerinizi analiz ederek ihtiyacınıza uygun ürünlerle sizlere hizmet vermektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü