Hsd Si̇gorta Acentesi̇

  303.Sk Laluna Si̇tesi̇ 5/E Altınşehi̇r Mah. Ni̇lüfer / Bursa
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Dubai Star Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta

Hsd Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Şirketimiz 2016 yılında kurulmuş olup, bankacılık sektöründe edinilen deneyim ve tecrübelerimizi sigorta sektörüne aktararak bu sektörde tecrübe sahibi olmak ve bunları genç ve dinamik bir zihniyetle ile birleştirip sektörün öncüsü olmak hedefindeyiz. HSD SİGORTA olarak Sigorta alanında ürün ve hizmet kalitesinin belirleyici öğelerimiz dürüstlük, şeffaflık, güvenilirlik,güçlü sermaye yapısı, teknolojik alt yapı ve mevzuat bilgisidir. HSD SİGORTA olarak güçlü teknolojik ve finansal alt yapısı, sürekli gelişme ve iyileştirme anlayışı, yaygın acente ağıyla kaliteli ürün ve hizmet sunmayı ve bunların sürekliliğini sağlamayı taahhüt ederiz. Müşterilerimizi sigortacılık hakkında bilinçlendirmek ve şeffaf şekilde bilgilendirmek, ihtiyaçlarını doğru ve tam belirlemek ve talebi karşılayacak ürünü sunmak konusunda çözümleyici ve yönlendirici bir rol üstlenerek, müşteri odaklı bir yaklaşımı benimsemekteyiz. Müşterilerimizin 7/24 ulaşabilirliğini sağlamak amacıyla telefonla ve uzaktan erişim sistemimizle sizlere çok daha hızlı dönüşler yapabilmekteyiz.

Vizyonumuz; HSD Sigorta\\\'yı, sigortaya ihtiyacı olan herkesin tercih edeceği en iyi ve en güvenilir sigorta markası yapmaktır.


Misyonumuz; Türkiye\\\'de sigorta bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak, Müşteri odaklı ve güvenilir hizmet anlayışını uygulamak, Finansal gücümüzü ülke geneline yaymak, Şirketimizin değerini artırmaktır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü