Coşkun Sert - Si̇gorta Acenteli̇ği̇

  Dr. Tayyi̇p Akalın Cad. Gürler Sk. No:7 Büyükcami̇ Mah. Keşan / Edi̇rne
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Ankara Sigorta Atlas Mutuel Sigorta Bereket Emeklilik Bereket Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Güneş Sigorta Halk Sigorta Koru Sigorta Magdeburger Sigorta Mapfre Sigorta Neova Sigorta Orient Sigorta Quick Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta

Coşkun Sert - Si̇gorta Acenteli̇ği̇ Hakkında

Firmamız, Anlaşmalı olduğumuz Sigorta Şirketlerinde en uygun ve en kaliteli ürünlerini alternatif fiyat yapısı ile siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.

Özellikle Konut Sigortası, DASK, Sağlık sigortası, Kasko, Zorunlu Trafik sigortası, Yangın sigortaları, İşyeri poliçeleri, Fabrika, Depo, Turistik Tesis, Nakliyat poliçeleri, Yeşil Kart poliçesi, Mali sorumluluk poliçeleri ve Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile hizmet vermekteyiz.

Satın almanız gereken poliçe türleri hakkında detaylı bilgilendirme ve size danışmanlık hizmeti vererek en yüksek oranda müşteri memnuniyeti sağlamaya gayret sarfediyoruz.

Coşkun Sert Sigorta Acenteliği ve Aracılık Hizmetleri; müşterilerine, gerek ve yeterli teminatları olası en uygun fiyat ile sunmayı kendisine öncelik edinmiş bir işletmedir. Bu bağlamda kuruluşundan itibaren yüksek müşteri memnuniyeti ve yenilenme oranlarıyla başarılarının devamlılığını sağlamıştır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü