Elele Si̇gorta Acentesi̇

  Mor Sümbül Sk. Tekni̇k Yapı Deluxi̇a Palace No: 5 A / 164 Barbaros Mah. Ataşehi̇r / İstanbul (Asya)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Güneş Sigorta

Elele Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

1998 yılında Didem Süder ve 2005 yılında Aşkın Süder tarafından kurulan Elele Sigorta firmalarının internetteki yüzüdür.

Didem Süder Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünden 1991 yılında mezun olmuş ve 1998 yılına kadar Halk Yaşam Sigorta "Satış Yönetmeni" olarak çalışmıştır. 1998 yılında Elele Sigorta Acenteliği firmasını kurmuş, Allianz Sigorta A.Ş.'yi (önceki adıyla Yapı Kredi Sigorta A.Ş.) 2015 yılına kadar temsil etmiştir. 2015 yılında Elele Sigorta Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi ile birleşmiştir.

Aşkın Süder İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünden 1991 yılında mezun olmuş ve 1998 yılına kadar Halk Yaşam Sigorta "Satış Yönetmeni" olarak çalışmıştır. Ardından 2005 yılına kadar Sabancı Holding firmalarından Marsa Kraft Foods Sabancı Gıda Sanayi A.Ş. de çeşitli kademelerde yöneticilik yapmıştır. 2005 yılında Elele Sigorta Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi 'ni kurmuş, Güneş Sigorta A.Ş. , Anadolu Sigorta A.Ş. ve Anadolu Hayat ve Emeklilik A.Ş. , Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş.şirketlerini temsil etmektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü