Jas Si̇gorta Acentesi̇

  İnönü Cad. Şamlı Apt. No:97 D:6/Kozyatağı Kadıköy / İstanbul (Asya)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Acibadem Sigorta Aksigorta Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Ankara Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Eureko Sigorta HDI Sigorta Mapfre Sigorta NN Hayat Emeklilik Orient Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Jas Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

1995 yılında %100 Atilla Sevim ortaklığında kurulan firmamızda, teknik operasyon, denetim, muhasebe, satış, pazarlama ve yönetim kadrosuyla müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü yapmaktadır. Hizmet verdiği müşterilerinin yaşam kalitesini arttıran sosyal bir marka olmak vizyonu ile çalışmaktadır. Her geçen gün artan deneyimi ve sunduğu üst düzey hizmet sayesinde bireysel, endüstriyel ve sağlık sigortalarında Türkiye'nin önde gelen büyük sigorta şirketleri ile çalışarak müşterilerine en hızlı, en kaliteli ve en rekabetçi fiyatlarla hizmeti vermeyi hedefleyen firmamız sektörde aranan bir firma haline gelmiştir.

Firma Kurucumuz sayın Atilla Sevim sektöre 1990 yılında Başak sigorta ile başlamış, sonrasında STFA firmasının çeşitli departmanların yöneticiliğini üstlenmiş olup 1995 yılında kendi şirketini kurmuştur.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü