Kuzey Deni̇z Si̇gorta Acentesi̇

   Hi̇lmi̇paşa Sk. Bahadır Apt. No:41 / A1 Kozyatağı Mah. Kadıköy / İstanbul (Asya)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Turk Nippon Sigorta

Kuzey Deni̇z Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Sigortacılığı Yeni Ufuklara Taşıyoruz

Kuzey Deniz Sigorta olarak, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, sektörün öncüsü Türk Nippon Sigorta’dan aldığımız güçle sizlere hizmet ediyoruz.

Profesyonel sigortacılık hizmetini, uzman kadromuzla ihtiyaçlarınızı analiz ederek, en hızlı şekilde ve kaliteli hizmet politikamız doğrultusunda sizlere sunuyoruz.

Geçen zaman boyunca sizlerin memnuniyeti ve zaman kaybı yaşamadan en güncel hizmeti almanız için çalıştık ve aynı hassasiyet ile hareket etmeye devam ediyoruz.

Kurucumuz Hakkında

2005 yılında Anadolu Sigorta Bölge Müdürlüğü’nde stajla başlamış olduğum iş hayatıma, 13 yıl boyunca Anadolu Sigorta yetkili acentesinde Operasyon Müdürü olarak devam ettim. Bu zaman diliminde edinmiş olduğum bilgi ve birikimim ile birlikte yeni bir yola çıktım.

Kuzey Deniz Sigorta olarak bundan sonraki süreçte teklif alımlarında DOĞRU poliçelere ulaşılmasını sağlamak ve yürürlükteki poliçelerle ilgili olarak danışmanlık taleplerine cevap vermek amacıyla yoluma devam ediyorum.

Emin adımlarla çıktığım bu yolda kısa zamanda hızlı, doğru, kaliteli ve güvenilir çözümler üreterek müşterilerimizin risklerini özenle değerlendirerek ihtiyaçlarına en uygun ve ekonomik poliçeleri sunarak nitelikli ve kesintisiz hizmet vererek siz değerli sigortalılarımızın maksimum memnuniyet sağlayabilmesi için Sigorta şirketleri ile arasında köprü vazifesi yapmaktayız, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarım.

İçten Sevgi ve Saygılarımla,

Çağda Kahveci

 

 

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü