Şans Si̇gorta Acentesi̇

  Kuşdi̇li̇ Cad. Toraman İş Hanı No 43 Büro 10 Kadıköy Osmanağa Mah. Kadıköy / İstanbul (Asya)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Acibadem Sigorta Aksigorta Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Axa Emeklilik Axa Sigorta Ethica Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta Mapfre Sigorta Orient Sigorta Sompo Sigorta

Şans Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

ŞANS Sigorta Aracılık Hizmetleri, Zişan ÇOBAN tarafından, 2012 yılında Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. yetkili acentesi olarak kurulmuştur.

ŞANS Sigorta Acenteliği, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bireysel tecrübesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmakta ve oluşabilecek tüm risklere karşı onları güvence altına alarak, karşılıklı güven ve memnuniyetin sağlandığı uzun vadeli işbirliği yapmaktadır.

ŞANS Sigorta Acenteliği, Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. yetkili acentesi olarak amacımız; satış öncesi ve sonrası beklentilerini saptayarak, kısa zamanda hızlı ve doğru çözümler üretmek, müşterilerimizin risklerini değerlendirerek, ihtiyaçlarına en uygun ve ekonomik poliçeyi hazırlamak, hasar/tazminat durumu oluştuğunda bilgilendirme ve yönlendirme yaparak bu süreci kolaylaştırmak ve nitelikli, kaliteli, kesintisiz hizmet vererek maksimum müşteri memnuniyetini yeni kurumsal kimliği altında sağlamaktır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü