Agt Si̇gorta Acentesi̇

  Menderes Mahallesi̇ 372.Sokak No 4A Menderes Mah. Esenler / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Mapfre Sigorta

Agt Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Aziz Göktem Türe AGT SİGORTA Aracılık Hizmetleri Genç ve dinamik yapısıyla, sigorta sektöründe farklı bir hizmet anlayışıyla faaliyete başlamış olup; tüm sigorta branşlarında, dünyanın ve ülkemizin en iyi sigorta şirketlerini bünyesinde barındırarak hizmet vermektedir.

Profesyonel sigortacılık hizmetini, uzman kadromuzla ihtiyaçlarınızı analiz ederek, en hızlı şekilde ve kaliteli hizmet politikamız doğrultusunda sizlere sunmaktayız.

AGT SİGORTA Aracılık Hizmetleri olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren yaptığımız ve yapacağımız yatırımları "Sürekli Müşteri Memnuniyet’ini hedefleyerek bu konu üzerinde yoğunlaştırdık. Kusursuz hizmet vermek, müşterilerin en küçük sorununa dahi çözüm getirmek AGT SİGORTA’nın en önemli felsefesidir.

Her Daim sizlerin memnuniyetiniz ve zaman kaybı yaşamadan en güncel hizmeti almanız için çalıştık ve aynı hassasiyet ile hareket etmeye devam ediyoruz.

Vizyonumuz
Şirketimizi her geçen gün daha fazla geliştirerek müşterilerimizin güvenine layık olmak.
Misyonumuz
Beklentileri en üst düzeyde karşılamak.
Güçlü bir iletişim ile müşterilerimizle aramızda sağlam bir bağ yaratmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak.
Sigorta bilincini arttırmak.
Müşteri odaklı hizmet anlayışını uygulamak.
Sektöre yön vermek.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Bizi terci ederseniz Taşımadığınız risklerin primini ödemeyeceksiniz, ihtiyacınız olduğunda 7/24 sigortacınıza ulaşabileceksiniz. Sahip olduğunuz ve olmadığınız ürünlerle ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşabileceksiniz, sürekli iletişim sağlayabileceğiniz bir sigortacınız olacak. Sadece sahip olduğunuz ürünlerle ilgili değil, sigorta sektörüyle ilgili her zaman bilgi alabileceğiniz \\\'Sigorta Danışmanınız olmayı öneriyoruz.

Bilgilerinizi bizimle paylaştıktan sonra başka bir yerden fiyat araştırması yapmanıza gerek kalmayacak. Biz Sizin yerinize sektördeki tüm şirketlerin fiyatlarını karşılaştıracak ve size en avantajlı teklifleri sunacağız

7/24 DANISMANLIK HIZMETI ILE DÜSÜK FIYATA YUKSEK KALITE ; SIGORTACINIZ AGT
Telefon : 0212 611 63 69
GSM : 0505 753 75 59
E Posta : goktemture@hotmail.com – info@agtsigorta.com.tr

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü