Bi̇ Tıkla Si̇gorta Acentesi̇

  Alı Mahallesi̇, 6418. Sk. No:42/A Yalı Mah. Karşıyaka / İzmi̇r
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Anadolu Hayat Emeklilik Bereket Emeklilik Bereket Sigorta Ethica Sigorta Eureko Sigorta Güneş Sigorta Gulf Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Neova Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta

Bi̇ Tıkla Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Bi Tıkla Sigorta'da biz...

   Müşteri odaklı olarak çalışmaktan ekip olarak keyif alıyoruz. Bu nedenle işimizi severek yapıyoruz.

    Müşterilerimizin, konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimizin doğru yönlendirmeleriyle ihtiyaç duydukları poliçeye en kolay şekilde ulaşmasını amaçlıyoruz. Çünkü hayatın içinde, her türlü alanda gerçekleşebilecek olumsuz koşulların, müşterilerimizin günlük hayatını sekteye uğratmasını istemiyoruz. Hayat kalitenizin olmazsa olmazlarından olan sigorta hizmeti, yarınınızı bugünden güvence altınıza almanıza imkan sağlar. 

   Hızlı, kolay, online randevu sistemine Merhaba deyin... 

   Bi' Tıkla Sigorta ekibi olarak, web sitemiz üzerinden başlayarak tüm süreçlerin hızlı ve sıkıntısız işleyişinin barınacağı bir mutlu müşteri hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Gelişen teknolojiyi takip ederek, her an değişime açık web altyapısıyla müşterilerimize daha hızlı ve kolay hizmet sağlayacak, yaşayan bir web hizmeti sunmayı vizyon ediniyoruz. Bu doğrultuda güvenlik atyapısıyla kişisel verilerinizi korurken, sürekli yenilenen ve size hızlı hizmet sunacak bir sistem oluşturduk. 
   
   Web sitemizi tasarlarken anlaşılır, kolay kullanılır, kullanıcı dostu olmasına dikkat ettik. Bütün adımlarda net, anlaşılır ve bütün içeriğinizi tek sayfa üzerinden oluşturup kontrol edeceğiniz bir modern web yapısı geliştirdik. 
   
   Online randevu sistemiyle, müşteri temsilcilerimizin müsait olduğu değil, sizin müsait olduğunuz zaman dilimlerinde 7/24 size ulaşabileceğimiz zamana sizin karar verebileceğiniz bir sistemi size sunuyoruz.

   Çünkü siz her zaman daha iyisini hak ediyorsunuz...

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü