İdeal Si̇gorta Acentesi̇

  Si̇vas Cad.uluğ Sok.papatya Apt.no:9/9 (8.Noter Bi̇nası Son Kat) Hunat Mah. Meli̇kgazi̇ / Kayseri̇
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aig Sigorta Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Atlas Mutuel Sigorta Bereket Sigorta Corpus Sigorta Demir Hayat Doğa Sigorta Kooperatifi Dubai Star Sigorta Eureko Sigorta Güneş Sigorta Gulf Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Mapfre Sigorta Neova Sigorta Orient Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta Zurich Sigorta

İdeal Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Bünyemizdeki 25 sigorta şirketi ile siz müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Bizden fiyat almadan sigortanızı yaptırmayın.

İdeal Sigorta güvencesiyle en iyi fiyat garantisi sunuyoruz.

2007 yılından itibaren Ankara'da faaliyet gösteren 1 İdeal Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.nin Kayseri Şubesi olarak faaliyet göstermekteyiz. Şubemiz, sigorta ve otomobil hasar sektöründe 18 yıllık deneyime sahip Zehra KUTLUO ile, 2010 yılında sigorta sektörüne katılmış olan Atila KOCAEREN’ in ortaklığı ile kurulmuştur.

Siz değerli müşterilerimize hayatın getirebileceği tüm risklere karşı danışmanlık yaparak en uygun ürünleri oluşturmak, sadece poliçe satışı değil, satış sonrası hizmet, özellikle hasar sonrası profesyonel bir anlayışla 7/24 hizmet ana misyonumuzdur.

İkisi hayat emeklilik, 22 si elementer olmak üzere toplam 25 yetkili sigorta şirketi ile faaliyet göstermekteyiz.

Acentesi olduğumuz şirketlerin kurumsal çözümlerini sizlere İdeal Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. güvencesiyle en iyi fiyat garantisi altında sunuyoruz.

İdeal Sigorta olarak önümüzdeki dönemde hedeflerimiz; Büyüme dengesine odaklanarak verimlilik, güncel yenilik ve bilgileri takip ederek uzmanlaşmak, her zaman müşteri memnuniyetini gözeterek sigorta sektöründe fark yaratmak ve sigorta acenteliğine yeni bir anlayış katmaktır.

İhtiyaçlarınıza uygun mutlaka bir sigorta vardır. Sizde risklerinizi koruma altına almak istiyorsanız ofisimize bekliyoruz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü