Tercan Si̇gorta Acentesi̇

  Gesi̇ Cumhuri̇yet Mahallesi̇ Teki̇n Sokak Pasaj Apartmanı No:6/2/ Cumhuri̇yet Mah. Meli̇kgazi̇ / Kayseri̇
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Corpus Sigorta Koru Sigorta

Tercan Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Tercan Sigorta Tercan ERDOĞAN tarafından 2017 yılında Kayseri İli Melikgazi İlçesi İldem Mahallesinde kurulmuştur. Kısa sürede sektörde yerini almıştır. 

Tercan Sigorta; Gelişimdir, değişimdir, içinde bulunulan yeni şartlara uyum sağlamaktır.

Tercan Sigorta; Günümüz gelişen sigortacılık sektörünün bir adım önünde olmayı hedeflemiş, içinde bulunduğu hizmet sektörüne doğru bilgi ile hizmeti ve kaliteyi yaymayı sosyal sorumluluk edinmiş bir sigorta acentesidir.


Tercan Sigorta; Geçmişten gelen sigortacılık kavramını değişen yönetim anlayışı ve ilerleyen teknoloji ile birleştirerek alanında lider olmayı hedefleyen şirketimiz geleceğe bakıyor.


MİSYONUMUZ;
Kurumsal değerlerimiz ışığında;
Sektöre yön vermek, sigorta bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak, müşteri odaklı hizmet anlayışını uygulamak, şirketimizin değerini artırmaktır. Müşteri ve çalışanlar için sürekli artı değer yaratmak, sigortacılık mesleğine ve ilkelerine sahip çıkmak, müşterilerimize bütün finansal ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmaktır.


VİZYONUMUZ;
Hayat standardı kalitesini güvence altına alacak, ihtiyaca dönük ürün ve hizmetleri; en uygun koşullarda sunarak, sektöründe tercih edilen örnek bir işletme olmak. Tercan Sigorta' yı, sigortaya ihtiyacı olan herkesin tercih edeceği sigorta markası yapmak, sigortacılıkta da referans gösterilen bir güce ulaşmaktır. Toplumun sigorta bilincini artırarak, tüm kurumsal ve bireysel müşterilere, en kaliteli ve yaygın hizmeti sunmaktır.


KALİTE POLİTİKAMIZ;
Tercan Sigorta; hizmet kuruluşu olmanın bilinci içerisinde, sigortalılarının haklarını güvence altına alarak hizmet sunmayı "KALİTE ve HİZMET POLİTİKASI" olarak kabul etmiştir. Tercan Sigorta tüm çalışmalarında sigortalılarımızın değişen ve çeşitlilik gösteren ihtiyaçlarının bizi yönlendirdiğine inanır ve sigortalıyla sürekli beraberliği amaçlar. Bu doğrultuda değişen pazar ve rekabet koşullarını yakından izlemenin ve müşterilerimizi dinlemenin önemini kabul eder.


Tercan Sigorta, dinamik hizmet anlayışıyla çalışmalarında verimli ve etkin yöntemler benimser. Yenilikleri, gelişmeleri ve teknolojiyi izler ve sigortalılarıyla paylaşır. Sigortalısının tüm soru ve sorunlarını tek bir noktadan ve bütünsel olarak en kısa sürede çözümler. Sigortalılarını sektördeki yeni ürünler ve hizmetler konusunda bilgilendirir. Sigortalıların ihtiyaçları doğrultusunda detaylı gözlem ve çalışma yapılarak, en kapsamlı ve en ekonomik ürünü sunar. Bu sayede sigortalısının gereksiz ve yüksek prim ödemesini engellemiş olur. Sigortalılarının tüm sırlarını saklı tutar.


Tercan Sigorta, sigortalılarına hizmetin sunulmasında görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde "TERCAN SİGORTA KALİTE ve HİZMET POLİTİKASI" na uygun olarak çalışmalarını sürdürür ve bunu başarılarının bir aracı olarak kabul eder.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü