At-Ak Si̇gorta Acetesi̇

  Ali̇paşa Mah. Veci̇di̇ye Sokak No:13/E Ali̇paşa Mah. Kütahya / Kütahya
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Halk Sigorta Neova Sigorta Seker Sigorta

At-Ak Si̇gorta Acetesi̇ Hakkında

Sigorta çağdaş yaşamın bir gereğidir. Bireysel, ticari ve toplumsal menfaatlerin dengelendiği ideal bir ilişki oluşturmakla hayatımıza ve topluma anlam ve değer katacağı bilinciyle, 2008 yılında kurulan şirketimizin ana hedefi konusunda uzman olan kadrosuyla sınırsız hizmeti minimum prim ile Kütahya Merkez Acentesi olarak Elementer ( Oto – Kaza sigortaları, Ev, İşyeri, yangın, seyahat, sağlık) branşlarında tüm sigorta ürünlerinde hizmet vermekteyiz.

Acentemiz T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı uygunluk belgesi sahibidir. 5684 sayılı Sigortacılık kanunu uyarınca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde tutulmakta olan levhaya T08613-A6K4 numarası ile kayıtlı acentesi olarak faaliyet göstermektedir.
 
Belirlenen şartlar altında ve belirlenen bir zaman süresi içinde istenilen fonksiyonları yerine getirebilme kabiliyetidir. Bizler kaliteden asla ödün vermeden Etiklik, doğruluk, şeffaflık, dürüstlük ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden en kaliteli hizmeti en kısa zamanda vermeyi kendimize ilke olarak benimsemekteyiz.
 
  Sigortalılarımızın bizden talep ettikleri poliçeleri yada teklifleri acenteliğimiz tarafından en kısa sürede Faks, e-mail, yada posta adresinize elden veya kargo ile ulaştırılmaktadır.
  Poliçelerinizin bitim tarihleri tarafımızdan takip edilmekte ve vade bitiminden önce tarafınıza talep ettiğiniz şekilde ulaştırılmaktadır.
  Sigortacılığın hasar anında belli olduğunu benimseyen acenteliğimizce hasar takiplerimiz özenle yapılmakta siz sayın sigortalılarımızın mağduriyetini ortadan kaldırmak amacıyla en hızlı şekilde hasar ödemeleriniz yapılmaktadır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü