Kdz Ereğli̇ Atabey Si̇gorta Acentesi̇

  Müftü Mah.meydanbaşı Cad.no:54/6 Keleşler İşhanı Kat:1 Müftü Mah. Karadeni̇zereğli̇ / Zonguldak
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Anadolu Sigorta Quick Sigorta

Kdz Ereğli̇ Atabey Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Acenteliğimiz ülkemizin saygın ve köklü kuruluşlarının başında gelen Türkiye İş Bankası'nın bir iştiraki olan Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Acenteliği olarak 07.10.2008 tarihinde faaliyete geçmiştir. Kuruluşumuzdan bu güne kaliteli portföyümüzü %100 arttırmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

KDZ. EREĞLİ ATABEY SİGORTA olarak güçlü ve güvenilir yapımızla müşterilerimize farklı alternatifler sunmak amacı ile Quik Sigorta ile de acentelik sözleşmesini imzalamıştır. Hedeflerimizi her geçen gün biraz daha yükselterek sizlere her zaman daha kaliteli hizmet sunmanın çabası içerisindeyiz. Acentelik olarak genç, dinamik personel kadromuz, müşteri odaklı, esnek çalışma tarzımız ve 7/24 ulaşılabilirliğimiz ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Kaliteli hizmette sınır tanımayan acenteliğimizin kurucularından Ömer Faruk Danışmaz lise yıllarından bu yana sigortacılık alanında çeşitli kuruluşlarda çalışmış ve sektördeki birikimlerini zenginleştirmiştir. Ender Öcal ise sigortacılık alanında kazanmış olduğu 20 yıllık iş tecrübesi ve kariyeri ile acenteliğimizin temelini oluşturmaktadır.

Poliçeleriniz yapılan alternatif fiyat araştırmalarının sonucunda en uygun fiyatla, en kısa sürede hazırlanarak tarafınıza faks, e-mail ve kargoyla posta adresinize ulaştırılmaktadır. Poliçe vadeleriniz bizim takibimizdedir. Süresi geçtiği için asla teminatsız kalmaz veya mevcut hasarsızlık indiriminiz kaybolmaz. Hasarlarınız ise tamamıyla şirketimizin takibinde eksiksiz ve zamanında ödenir.

Dürüstlüğü ilke edinmiş yapısı ve tüm branşlarda müşterilerinin eksiksiz tazminat almalarını amaçlayan koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı yönetim anlayışı ile her zaman hizmetinizde ve yanınızdayız.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü