Fs Si̇gorta Acentesi̇

  Zübeyde Hanım Mah.turgut Özal Blv.sarma Sokak No:4/85 Zübeydehanım Mah. Altındağ / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aig Sigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Axa Sigorta Dubai Star Sigorta Generali Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Ray Sigorta Seker Sigorta

Fs Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

HAKKIMIZDA

    Acenteliğimiz Fikret ŞAHİN tarafından kurulmuştur. 1988 yılından bu yana Sağlık Sigortası, Ev Sigortası, İşyeri Sigortası, Otomobil Sigortası, Sorumluluk Sigortası ve Seyahat ve Yat Sigortası branşlarında hizmet vermektedir. FS Sigorta, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yıllardır müşterilerine en iyi hizmeti sunmakta ve oluşabilecek tüm risklere karşı onları güvence altına alarak karşılıklı güven ve memnuniyetin sağlandığı uzun vadeli işbirliği oluşturmaktadır. Sigorta firmalarının yetkili acentesi olarak amacımız; satış öncesi ve sonrası beklentilerini saptayarak, kısa zamanda hızlı ve doğru çözümler üretmek, müşterilerimizin risklerini değerlendirerek, ihtiyaçlarına en uygun ve ekonomik poliçeyi hazırlamak, hasar/tazminat durumu oluştuğunda bilgilendirme ve yönlendirme yaparak bu süreci kolaylaştırmak ve nitelikli, kaliteli ve kesintisiz hizmet vererek maksimum memnuniyeti sağlayabilmek için Sigorta Şirketi ile arasında bir köprü vazifesi yapmaktır.

 

Ankara ilinde, kurulduğu tarihten bu güne kadar sigorta hizmetleri hakkında müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan FS Sigorta güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam etmektedir. Sizleri de FS SİGORTA'ya bekliyoruz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü