Efor Group Brokerli̇k

  Ufuk Üni̇v Cad Arma Kule No 11- B Blok No -2 Kat 4 Çukurambar Mah. Çankaya / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Atlas Mutuel Sigorta Axa Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Dubai Star Sigorta Fiba Emeklilik Groupama Emeklilik Halk Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Mapfre Sigorta Seker Sigorta Unico Sigorta

Efor Group Brokerli̇k Hakkında

1992 yılında profesyonel sigortacılık faaliyetlerine başlayan kurucumuz Yılmaz Sönmez ve Hülya Sönmez çalıştığı sigorta şirketlerinde onlarca Türkiye birinciliği, 60.000’e yakın müşteri portföyü ile sektörde hep zirvede yer almıştır. Müşterisini çok iyi tanıyan ve analiz eden, Sigortacılıkla özdeşmiş, sigortacılığı bir yaşam biçimi, felsefesi haline getirmiş olan kurucumuz sigortalıların ihtiyaçlarına daha geniş bir yelpazede çözüm üretmek amacıyla acenteliğini bir adım öne götürerek Mayıs 2015’den beri broker olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Sektöre giriş yaptığı 1992 yılından brokerlik firmasının kuruluşuna dek zirvedeki yerini istikrarlı bir şekilde korumayı başarmıştır.

 

Kurumumuz,

Sigortalıların olası ekonomik ve manevi kayıplarını en aza indirmesi için, sektörel risk analizini en iyi yapabilen, bu riskleri sigortacı bakış açısıyla değerlendirebilen ve sigortalının menfaatlerini gözeten bir kurumdur.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü