Flaş Si̇gorta Acentesi̇

  Menekşe Cad. Moda İşhanı A Blok Kat : 3 No : 129-130 Kızılay Çankaya / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Axa Emeklilik Axa Sigorta Güneş Sigorta HDI Sigorta Mapfre Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta

Flaş Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

1970 yılında kurulan 50 yıllık Yetkili Sigorta Acentesi olan işletmemiz Türkiye çapında yaklaşık 40,000 sigortalıya hizmet vermektedir. Türkiye\\\' nin önde gelen Sigorta Şirketlerinden Axa Sigorta, Axa Hayat ve Emeklilik, Ak Sigorta, Sompo Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Liberty Sigorta, Güneş Sigorta, Türkiye Sigorta ve Allianz Sigorta\\\' nın Yetkili Acentesi olarak hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz.

Geçmişte olduğu gibi bugün de Sigorta sektöründeki profesyonel ve ilkeli çalışma anlayışıyla güvenilen ve çözüm üreten acente misyonunu üstlenerek sigortalılarımıza hizmet sunmaktayız.

Sigortacılığı satıştan hasara uzanan süreç odaklı bir işleyiş şeklinde benimseyen ve bu sürecin her aşamasında mutlak müşteri memnuniyetini esas alan FLAŞ SİGORTA olarak 7/24 ulaşılabilir acente olma özelliğiyle hasar anında sigortalısının yanında olarak , profesyonel danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü