Mert Grup Si̇gorta Acentesi̇

  Farabi̇ Sokak 40/1 Güvenevler Mah. Çankaya / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Atlas Mutuel Sigorta Aviva Sigorta Bereket Emeklilik Corpus Sigorta Demir Hayat Dubai Star Sigorta Gulf Sigorta HDI Sigorta Mapfre Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta Unico Sigorta

Mert Grup Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Türkiye'de faaliyet gösteren tüm sigorta şirketlerinin acenteliğini yürütmekte olan Mert Grup Sigorta, Sigortashop markasıyla Türkiye genelinde satış merkezleri açmaktadır. 60 ilde toplamda 140 bayisi ile Türkiye\\\'nin en geniş şube ağına sahip olan Mert Grup Sigorta, yıllık 200 milyon TL üzerinde sigorta üretimi ile de Türkiye\\\'nin en büyük acentesi konumundadır.

Mert Grup Sigorta, sigorta aracılığı faaliyetiyle ilgilenmek isteyenlere sunduğu teknik ve teknolojik imkanlarla daha kaliteli bir hizmet sunulmasına yardımcı olmaktadır. Aracılarına her geçen gün daha fazla kazandıran ve mevcut rekabet koşularında piyasada daha aktif satış olanakları sunan şirketimiz, sigortacılıkla ilgilenmek isteyen herkes için aynı zamanda bir eğitim merkezi konumundadır. 100\\\'ün üzerinde sigorta ürünü hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz, sigortacılıkla ilgili farklı satış ve pazarlama tekniklerini öğrenebileceğiniz bir akademidir.

Mert Grup Sigorta, gelişen ve değişen piyasa koşullarına paralel olarak özellikle dijital sigortacılık alanında bir çok farklı yatırıma imza atmıştır. Aracılarını ofise bağlı pasif satış bekleyen kişilerden değil, piyasada aktif ve dijital sigortacılığın gerektirdiği mobil imkanlarla donatılmış girişimci bireylerden seçmektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü