Sabaz Si̇gorta Acentesi̇ Ankara Bölge Müdürlüğü

  2140. Sokak No:1/10 Kat:1 Mustafakemal Mah. Çankaya / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Atlas Mutuel Sigorta Axa Sigorta Corpus Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Dubai Star Sigorta Eureko Sigorta Güneş Sigorta Gulf Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Magdeburger Sigorta Mapfre Sigorta Neova Sigorta Orient Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Sabaz Si̇gorta Acentesi̇ Ankara Bölge Müdürlüğü Hakkında

Kayseri’de 1995 yılında Batı Sigorta A.Ş. Yetkili Acenteliği  olarak Sigorta Sektörüne girdik. Kayseri’de ve Türkiye’nin  başta Ankara, Antalya, İstanbul, Eskişehir, Aksaray, Amasya, Tokat olmak üzere birçok ilinde 24 Sigorta Şirketinin  yetkili acentesi olarak Sigortacılık faaliyetimizi sürdürmekteyiz.

Şirketimiz Sektörde müşteri odaklı sigortacılık anlayışımız, Hasar anında verdiğimiz hizmetler, uygun fiyatlarımız ve güvenilirliğimiz ile yer edinmiştir.

Sabaz Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD.ŞTİ. 24 Yetkili Acenteliği, 40 adet Sigortalı Personeli ve 10 Resmi Şubesi ile Türkiye’de Kasko,Trafik, Yangın, Ferdi Kaza, Mühendislik, Nakliyat, Kaza, Sağlık, Tarım, Doğal Afetler branşlarında hizmet vermektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü