Si̇gorta Bi̇ri̇mi̇ Si̇gorta Acentesi̇

  Aşağı Öveçler Mahallesi̇, 1324. Cadde No:15/5 Çankaya – Ankara Aşağıöveçler Mah. Çankaya / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Doğa Sigorta Kooperatifi Mapfre Sigorta Turk Nippon Sigorta

Si̇gorta Bi̇ri̇mi̇ Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Sigorta Birimi Nedir?
 
Son teknolojiyle beslenen altyapısını ve etkin operasyonel gücünü çözüm odaklı yaklaşımı ile birleştiren Sigorta Birimi, müşteri odaklı hizmet anlayışla hareket etmektedir. Bu sayede müşterilerine kaliteli bir hizmet verebilmek amacıyla kurulan Sigorta Birliği etkin ve uzman kadrosuyla faaliyetlerini devam ettirmektedir. Genç ve dinamik bir çalışma kadrosuna sahip olan Sigorta Birimi her geçen gün daha ileriye gitmektedir.
 
Kurulduğu günden bu yana sektördeki öncü uygulamalara imza atan Sigorta Birimi, tüm ihtiyaçlara cevap verecek sigorta çözümleri ve yeniliklere uyum sağlamaktaki hızı ile sektör standartlarının ve toplumumuzdaki sigorta bilincinin gelişimine katkıda bulunuyor.
 
Sigorta Birimi, siz değerli müşterilerimiz; kendinizi güvende hissetmenizi sağlarken, etkin ve hızlı hasar yönetimiyle de ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda. Bir çok alternatif sigorta firmasını bünyesinde barındıran Sigorta Birimi, farklı alternatifleriyle hem fiyat konusunda hem de kaliteli sigorta anlayışı ile müşteri memnuniyetine çok önem vermektedir.
 
24 farklı sigorta firmasıyla çalışan Sigorta Birimi en uygun sigorta fiyat garantisini müşterisine vermektedir. Sigorta Birimi herşeyden önce müşteri odaklı çalışma prensibiyle önceliği müşteri memnuniyetidir. Bu durum Sigorta Birimini her geçen gün ileriye taşımakta ve tercih edilme sebebimiz olmaktadır.
 
Sigorta Birimi, kendi bünyesinde bulundurduğu sigorta şirketleri ile birlikte sigorta ve aracılık hizmetlerinde müşterilerine en iyi hizmeti, en ekonomik şekilde sunabilmeyi amaçlamaktadır.
 
Misyon & Vizyon
 
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sigortalılarının ihtiyaçlarını tanımak ve yaratıcı çözümler sunmak, Sektör standartlarının ve toplumdaki sigorta bilincinin gelişimine katkıda bulunmak ve farkındalık yaratmak, Belirlenen stratejik yön ve sürekli gelişen insan kaynağı ile tüm paydaşlara en yüksek faydayı sağlamaktır.
 
Sigorta sektöründe en çok tercih edilen sigorta firması olmakla birlikte, kendi bünyesinde barınan bir çok bağlantılı firma ile dünyanın en büyük sigorta network yapısını oluşturmak.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü