Si̇gorta Borsa Si̇gorta Acentesi̇

   Necati̇bey Caddesi̇ No:51/1 Çankaya / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Axa Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi HDI Sigorta Mapfre Sigorta Ray Sigorta Sompo Sigorta

Si̇gorta Borsa Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Ana hedefimiz, internet, online chat, çağrı merkezi ve mobil dünyanın tüm imkanlarını kullanarak, müşterilerimizin sigorta ihtiyaçları için “akıllı seçimler” sunmak.

Bu işi en iyi şekilde yapmak için, benzer iş modelinin en iyi uygulamalarını görmek ve deneyimlerden yararlanmak adına yurt dışında da pek çok araştırma yaptık, pek çok şirketi ziyaret ettik. Tüm iyi uygulamaları müşterilerimize sunabilmek için not ettik. Gelişmeleri yakından izlemek ve müşterilerimize yansıtmak adına oradaki meslektaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sürekli kendini yenileyen ve her gün gelişen dijital platformlarda, sigortacılığı hızlı ve tüm müşterilerimize daha da ulaşılabilir hale getirmek bizi mutlu kılıyor.

Hedefimiz; Sigorta sektörünün çağdaş ve şık bir vitrini olup, Türk Sigorta sektöründeki en yenilikçi uygulamalardan birini hayata geçirerek interneti, mobil telefonlar ve tabletler gibi diğer dijital mecraları etkin bir kanal olarak konumlandırmak ve bu alanda faaliyet gösteren en büyük oyuncu olmak.

En Kolay - Sigorta artık hiç de karmaşık değil! Anlaşılabilir ve karşılaştırılabilir ürün açıklamalarımız ile ne aldığını bilerek almana yardımcı oluyoruz. Üstelik evden, işten, yoldan, istediğin her yerden işlemini yapabilirsin.

En Hızlı - Sigorta yapmak artık çok kolay, sadece 3 tık ötende… Tekliflerini oluştur, karşılaştır, en uygun olanını seç, poliçeni oluştur ve yazdır… Üstelik en çok online sigorta seçeneği arasından seçim yaparak poliçeni düzenlemek sadece 5 dakika!

En Ucuz – En ucuz sigorta poliçesi sadece 3 tık uzağında! Online ya da offline olarak sunduğumuz seçenekler arasından bütçene en uygununu seç ve al, zaman ve para kazan.

En Çok Seçenek - Online olarak en çok seçeneği gör, ihtiyacına ve bütçene en uygununu seç ve al, zaman ve para kazan. Bütçene en uygun fiyat seçeneği, üstelik anında poliçe satın alma özgürlüğü ile.

En Bol Fırsat – Tüm kampanyalarımızdan ilk sen haberdar ol, akıllı seçimlerine bir yenisini daha ekle!

En İyi Hizmet - Sigorta şirketlerinden teklif al, senin için oluşturduğumuz karşılaştırma tablosundan en çok ilgilendiklerini seç. İstersen daha da detaylı olarak karşılaştırma yap. Sana en uygununu seç, poliçeni oluştur. Kendi yazıcından poliçenin çıktısını al. Poliçenin bir kopyası e-mail adresine gelsin. Aslında bu kadar basit! Ama takıldığın zaman bil ki, istersen online chat ile istersen telefonda sana tüm süreçlerde yardımcı olmaya hazırız.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü