Mfm Si̇gorta Acentesi̇

  Hüdavendi̇gar Mah. Di̇kkaldırım Cad. 3.Demet Sok. No: 20 Mustafa Yeti̇m Apt. Dai̇re 13 Di̇kkaldırım Mah. Osmangazi̇ / Bursa
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Dubai Star Sigorta Eureko Sigorta Koru Sigorta Orient Sigorta Ray Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Mfm Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Bizde Sizi Tanımaktan Keyif Duyacağız.

MFM SİGORTA, Ticari ve Bireysel alanda Gerçek ve Tüzel kişilere özel Sigorta ürünleri sunan öncü bir kuruluştur.

Kuruluşundan bugüne sigorta sektörünün gelişimine paralel olarak kendi performansını da geliştiren MFM Sigorta, bugünkü kurumsal yapısına ulaşmıştır.

Sigorta sektöründe oluşan gelişmeleri, Sigortalılarının riskleri doğrultusunda değerlendiren MFM Sigorta, en doğru teminat bedelleri ile en uygun şartlarda Sigortalılarının değerlerini güvence altına almaktadır. Hasar anında, her biri kendi alanında uzman olan personelimiz ‘’her zaman memnun müşteri’’ ilkesini hedef edinir. Her geçen yılda önüne koymuş olduğu hedeflerini; çalışma disiplini, hizmet kalitesi ile gerçekleştiren şirketimiz, müşteri odaklı çözümleri sayesinde sektörünün güven veren en önemli acentelerinden biri olmayı başarmıştır.

MFM Sigorta, 300’ü aşkın kurumsal firma ve 20.000’in üzerinde bireysel Sigortalısı ile sektördeki büyümesine emin adımlarla devam etmektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü