Nette Si̇gorta Acentesi̇

  Çelebi̇ler Caddesi̇, Akarsu İpekçi̇ İşhanı, No: 1-Z:07 Tahtakale Mah. Osmangazi̇ / Bursa
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Demir Hayat Doğa Sigorta Kooperatifi Güneş Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Mapfre Sigorta NN Hayat Emeklilik Quick Sigorta Ray Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta Zurich Sigorta

Nette Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

NETTESİGORTA.NET tüm sigorta branşlarında ve temsil ettiği iş ortağı acentelikleriyle yenilikçi rekabetçi ve aynı zamanda müşteri odaklı uzun yıllara dayanan tecrübesini internet ortamında rahatça ulaşılabilir hale getirmek için kurulmuştur. Amacımız ihtiyaç fayda zincirini hiç koparmadan, müşteri beklentilerini öğrenerek, buna en uygun çözüm önerileriyle sadece birkaç adımda hem kolay hem hesaplı ürünlerle sizleri buluşturmaktır.

NETTESİGORTA.NET Simpaş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. Bursa Heykel web sitesidir. Kişisel bilgilerinizi sigorta şirketleri sisteminde teklif hazırlanması dışında başka hiçbir amaç kurum ve kişi için kullanıp paylaşmaz. Kasko ve zorunlu trafik sigortası, konut sigortası, zorunlu deprem sigortası ve diğer sigorta hizmetleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince tutulan levhada T08523-N26H numarasıyla kayıtlı bulunan, Simpaş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti tarafından sunulmakta ve T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü’nün denetiminde faaliyetlerini sürdürmektedir. Tüm faaliyetlerimiz “Sigorta Acenteleri Yönetmeliği” ne ve Sigortacılık Kanunu’na uygun biçimde yürütmektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü