Zeno Si̇gorta Acentesi̇

  Kükürtlü Caddesi̇ Yeli̇z Apartmanı A Blok No:24/C Kükürtlü Mah. Osmangazi̇ / Bursa
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Bereket Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi

Zeno Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

2016 YILINDA KURULAN ZENO SİGORTA, konusunda uzman personeli ile konut, trafik, yangın, nakliyat, mühendislik,bireysel emeklilik, tarım gibi tüm sigortacılık branşlarında Türkiye`nin önde gelen sigorta şirketlerinin yetkili acenteliğini yapmaktadır.

ZENO SİGORTA `nın ana ilkesi; yenilikçi, rekabetçi, azami müşteri memnuniyetini ön planda tutan profesyonel kadrosuyla sigorta sektöründeki başarılarını sürdürmektir. Bizim işimiz güven olayıdır. Bunu gerçekleştirmek için müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak, verdiğimiz sözü tutarak müşterilerimizin güvenini kazanmak, takım çalışması yapmak, şirket hedeflerini yakalamak, her zaman dürüst çalışmak, sigorta ihtiyaçlarını gerçekçi fiyatlarla tüketiciye sunmaktır.

Yangın, nakliyat, kaza, mühendislik, hukuksal koruma, tarım ve hayvan, hayat gibi ana sigorta branşlarının yanı sıra konut ve işyeri yangın paket poliçeleri hırsızlık, ferdi kaza, para nakli, cam kınlması, sorumluluk, otel paket sigortası, kar kaybı, kasko, trafik, yeşil kart gibi sigorta türleriyle yaşamın her alanında ZENO Sigorta güvencesi yaşanmaktadır.

Sektörün rekabet ortamı içinde sigortalıya en iyi ve en hızlı hizmeti vermeyi amaçlayan şirketimiz, en iyi sigorta şirketleriyle çalışmaktadır.

Saygılarımla…

Filiz YILMAZ

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü