Ömr Si̇gorta Acentesi̇

  Atatürk Cad. Hacı Kaplanlar Mah. No:40/A 5.Pamukkale / Deni̇zli̇ Deni̇zli̇ / Deni̇zli̇
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Anadolu Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Ray Sigorta

Ömr Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

ÖMR SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. 2010 YILINDA ACENTELİK HAYATINA HALK SİGORTA ACENTELİĞİ İLE ADIM ATMIŞTIR. DAHA SONRASINDA’DA DUBAİ SİGORTA,ANADOLU SİGORTA,RAY SİGORTA,LİBERTY SİGORTA,AK SİGORTA,GROUPAMA SİGORTA A ACENTELİKLERİNİ BÜNYESİNE KATARAK MÜŞTERİLERİNİN DESTEĞİ İLE BÜYÜMEYE DEVAM ETMEKTEDİR. 
 
Güven, Hız, Kalite, Memnuniyet sayesinde sarsılmaz bir temel üzerine inşaa edilmiş olan ÖMR SİGORTA sektördeki yerini kurumsal değerlerine sahip çıkarak ve bağlı bulunduğu kriterlerden asla taviz vermeyerek, 'yeni nesil sigortacılık'ta bu yöndeki bütün ihtiyaçlara güçlü kadrosuyla günün 24 saati haftanın 7 günü "7/24" sistemiyle müşterilerine kusursuz bir hizmet vermek için çalışmaktadır. 
 
Çağımızın vazgeçilmezi 'zaman'ı sahip olduğu güçlü teknolojik altyapısıyla destekleyen ÖMR SİGORTA bağlı olduğu şirketlerle ve acenteleriyle sürekli içiçe ve kontakt halinde olarak müşterilerinin ihtiyaçlarına net ve eksiksiz bir şekilde cevap vermektedir.
 
ÖMR SİGORTA ile çalışan iş ortaklarımız ve müşterilerimiz hizmeti en hızlı, eksiksiz, güleryüzlü ve profesyonel bir şekilde almış ve bunun neticesinde ortaya güzel ilişkiler çıkmıştır. Ve gelecek daha nice seneler de gösterecektir ki Güven, Hız, Kalite, Memnuniyet ile birbirinden ayrılması zor olan bu bağlılıklar ÖMR SİGORTA aracılığıyla geleceğe en güzel şekilde taşınacak ve bu yönde bir köprü vazifesi görecektir. 
ÖMR SİGORTA farkını daha yakından hissetmek ve detaylı bilgi almak için kurumsal müşteri yetkilimize 0258 241 02 88 numaralı telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.
 
Misyonumuz, müşterilerimize ve acentelerimize hizmeti kusursuz ve yüksek kalite standartlarında sigorta hizmetleri üretmek ile birlikte kurumsal bir önayak oluşturmaktır.
 
Vizyonumuz, Türkiye genelinde sigorta alanında doğru ve yerinde adımlarla müşteri - sigortacı ilişkisi kuran, teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi takip edip yönlendiren, müşteri 
memnuniyetinden taviz vermeyerek en üst düzeyde tutan ve sektöründe birinci sırayı zorlayarak bu yönde birincil bir şirket olmak.
 
Değerlerimiz, Güven,Hız,Kalite,Memnuniyet ile Türkiye'nin her bir noktasında profesyonel ve uzman ekiplerle acentelerimize ve müşterilerimize en iyi hizmeti kusursuz bir şekilde zamandan tasarruf ederek sunmaktır.
 
 

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü