Taşkar Si̇gorta Acentesi̇

  Li̇se-1 Caddesi̇ Bi̇rli̇kevler Si̇tesi̇ No:37/ A Pamukkale Kuşpınar Mah. Deni̇zli̇ / Deni̇zli̇
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Mapfre Sigorta

Taşkar Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

TAŞ-KAR Sigorta Acenteliğimiz, 1996 yılında Denizli’de kuruldu. İlk kurulduğunda ”Himmet Taştan Kardaşlar sigorta acenteliği” adıyla Genel Sigorta A.ş.nin Denizli Kurumsal acenteliği olarak faaliyete başladı. Daha sonra  YAPIKREDİ SİGORTA A.Ş’nin yetkili acentesi olarak hizmetine devam eden . Taş-Kar Sigorta, 6.cı senesinde “Commersiel Ünion Sigorta A.Ş.” ninde acenteliklerini yaparak devam etmiştir. Daha sonra isim tescilimiz TAŞ-KAR SİGORTA ACENTELİĞİ olarak yeniden tasdiklenmiştir.

İlk önceleri kurumsal ve endüstriyel sigorta ihtiyaçlarına hizmet verebilmek için çalışan acentemiz, daha sonra geniş bir yelpazede, bireysel ve sorumluluk sigortalarını da bünyesinde  yapmaya başlamıştır. Kurumsal sigortanın Türkiye den çekilmesi neticesinde şuanda,  “MAPFRE -GENEL SİGORTA” ve “YAPIKREDİ SİGORTA” yetkili acentesi olarak faaliyetine devam etmektedir.

 Taş-Kar Sigorta Acenteliğimiz kapsadığımız sigorta hizmetleri;

Konut,İşyeri :Yangın, Zorunlu Deprem (DASK), Trafik ,Kasko,kaza,Zorunlu Koltuk sigortaları, Mühendislik, ,Sorumluluk sigortaları, para nakli, kar kaybı, ticari ve Endüstriyel risk (makine kırılması,Elektronik cihaz )sigortaları, hırsızlık ,Grev,Lokavt ,terör,kötüniyetli hareketler ,Cam ve Nakliyat risk sigortaları)gibi sigorta çeşitleriyle yaşamın her alanında güvence sağlamaktadır.

Sektörün rekabet ortamı içinde müşterilerimine  en ekonomik fiyatlarla hizmet vermeyi amaçlayan TAŞ-KAR sigorta,standart sigorta hizmetlerinin yanı sıra risk mühendisliği, inceleme- araştırma  birimleri çalışmaları na da aracılık  yaparak müşterilerine hizmetler sağlamaktadır. Gelişmiş ülkelerle birlikte Türkiye de de hizmet sektörü ön plana çıktı. Görünen o ki, önümüzdeki 21. yüzyıl bu değişimi daha da hızlandıracak ve hizmet sektörünü şimdikinden de önemli bir konuma getirecektir.TAŞ-KAR Sigorta, yıllarca sunduğu üstün kaliteli hizmeti önümüzdeki yıllarda daha da ileri boyutlara taşıyacak, insanlarımızın doğabilecek yeni ihtiyaçlarını ve risklerini de karşılayacak poliçelerle sektördeki önemli konumunu daha da sağlamlaştıracaktır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü