Emax Si̇gorta Aracılık Hi̇zm.

  Burhani̇ye Mah.bolu Cad.gürkanlar İş Merkezi̇ No:9 Kat:1 Dai̇re:103 (Cedi̇di̇ye Cami̇ Karşısı - Kuveyt Türk Yanı) Burhani̇ye Mah. Düzce / Düzce
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Turk Nippon Sigorta

Emax Si̇gorta Aracılık Hi̇zm. Hakkında

Önceliği müşteri memnuniyeti olan Emax Sigorta, sigortacılık sektörü içinde geçmiş 20 yıllık deneyimini, yenilikçi bakış açısı ile müşteri odaklı olarak geliştirmektedir.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalarla çerçevelendirdiği şekilde,sigortacılık mesleğine yakışır biçimde faaliyet göstermeyi tüm ideal ve amaçlardan öncelikli kabul ediyoruz. En temel hedefimiz, müşteri memnuniyeti önceliğinde profesyonel teşkilatlanma ile kaliteli hizmeti en iyi şekilde sunan sigorta firması olarak tanınmaktır.
 
Bilginin esas olduğu sektör içinde uzman kadrosu ile sigorta hukuku dâhil her konuda sigortacılık esaslarını tam ve eksiksiz takip eden firmamız, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm üretim, bilgi ve danışmalık hizmetini üst seviyede sunmaktadır.
 
Müşterilerimizin riziko değerlendirilmesi, riske uygun teminatların belirlenmesi ve bu teminatları içeren en uygun sigorta poliçesinin düzenlenmesi konularında uzman kadromuzla profesyonel destek sağlamaktayız. Sigorta poliçesinin düzenlenmesi sonrasında dahi tüm değişiklikleri poliçe revizesi ve yüksek hizmet sunumu ile devam ettiren firmamız “iyi günde, kötü günde” müşterisinin yanında yer almaktadır.
 
Poliçe süresince gerçekleşebilecek tüm hasarlarda da uzman hasar kadromuzla 7 gün 24 saat kesintisiz olarak profesyonel hasar desteği sunmaktayız. Müşterilerimize en uygun teminatlı sigorta poliçesi sağlamakla birlikte sunduğumuz eksiksiz danışmanlık hizmetiyle de acentelik başarımızı yükseltme hedefindeyiz. “Varlıklarınız varlığımızdır” ilkesi ile sahip olduklarınızı korumak ve güvende tutmak için hizmet vermekteyiz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü