Kutay Si̇gorta Acentesi̇

  Esentepe Mah. Mi̇langaz Cad. Dumankaya Vi̇zyon A2 Blok Kat:3 D:8 Esentepe Mah. Kartal / İstanbul (Asya)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Ankara Sigorta Demir Hayat Eureko Sigorta Fiba Emeklilik Gulf Sigorta HDI Sigorta Sompo Sigorta

Kutay Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Kutay Sigorta Aracılık Hizmetlerinin kurucusu İbrahim Cem Cihan, 01.04.1996 yılında sigorta sektöründe acentelik faaliyetlerine American Life Hayat Sigorta A.Ş. bünyesinde Bireysel Hayat Risk ve Birikim Sigortaları konusunda risk danışmanlığı hizmeti vererek başlamıştır. 29 Eylül 2011 tarihinde Kutay Kalma Sigorta Aracılık Hizmetlerinin kuruluşuna kadar risk hayat ve birikimli hayat sigortaları konusunda bir çok sigortalıya hizmet vermiştir.

2011 Yılında Kutay Kalma Sigorta Aracılık Hizmetlerinin kuruluşunu sağlayarak gerçekleştirdiği ortaklık yapısı ile elementer sigortalar konusunda da hizmet vermeyi amaçlamıştır. Elementer sigortalar konusundaki eğitimlerini tamamladıktan sonra sigortalılarının sahip oldukları mal varlıklarının da korunmasında hizmet vermeye devam etmiştir.

01.09.2013 tarihinde Kartal Esentepe Mahallesinde D-100 Karayolu üzerinde bulunan Dumankaya Vizyon A 2 Blok adresine taşınmıştır. Halen aynı adreste faaliyetlerimize Bireysel Sigortaların yanı sıra Endüstriyel Sigortalar konusunda da hizmet vermeye devam etmekteyiz.

​01.09.2018 tarihi itibari ile ortaklık yapımız sonlanmış ve Acenteliğimizin unvanı Kutay Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak değişmiştir.

Kutay Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak 1996 yılından günümüze kadar süregelen Sektörel deneyimimiz ile amatör ruhlu profesyoneller olarak faaliyet göstermekteyiz. Bu faaliyetlerimizi gerçekleştirirken sigortalılarımızın sahip olduğu riskleri yerinde tespit edip, güvence oluşturmaları için aracılık hizmeti vermekteyiz.

​Sigortalılarımızın, zaman ve emek harcayarak sahip oldukları değerlerin korunmasında, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygulama deneyimlerimizle kısa zamanda çözümler oluşturmaktayız. Oluşturduğumuz koruma planlarında gerçekçi değerlere sadık kalarak risk meydana geldiğinde kayıpları engellemek sigortalılarımıza olan sorumluluğumuzdur.

​Uzun yıllara ve karşılıklı güvene dayanan birlikteliğimizin başlaması dileğiyle…

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü