Avcılar Si̇gorta Acentesi̇

  Mustafa Kemal Paşa Mah.i̇sti̇klal Cad. No:31 K:1 D:2 Mustafakemalpaşa Mah. Avcılar / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Güneş Sigorta

Avcılar Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

AVCILAR SİGORTA
 
2000 yılında kurulan Avcılar Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi başarılı ve saygın geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen sigorta acenteleri  arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.
 
Avcılar Sigorta dünya ölçeğinde bilinen saygın sigorta şirketlerinin uzun yıllardır iş ortaklığını yapmakta ve iş ortaklarımızla yakalamış olduğumuz sinerji ile sigortalılarımıza koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef almaktadır.
 
Avcılar Sigorta, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Ulaştığımız başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Avcılar Sigorta  yine bu bilinç çerçevesinde özellikle trafik güvenliği,  eğitim ve spor alanlarına odaklanan çeşitli  sosyal sorumluluk  projelerini hayata geçirmektedir.
 
Deneyimli personelimiz, modern teknolojik altyapımız ve hukuk prensiplerine bağlı yönetim anlayışımız ile Avcılar Sigorta, Türkiye Sigorta sektörünün en önemli oyuncularından biri olma yolunda ilerlemektedir.
 
Çalışma İlkelerimiz
 
– Tüm rizikoları yerinde görmekteyiz.
– Risk danışmanlığı hizmetimiz ile mevcut risklerinizi tespit ediyoruz. Bu şekilde gereksiz risklere teminat almak sureti ile fazla prim ödemezsiniz.
– Poliçelerinizi ihtiyaçlar doğrultusun da, sigortalılarımızla mutabakata varmak sureti ile on-line olarak tanzim ediyoruz.
– Kurumsal müşterilerimize müşteri temsilcisi atamaktayız.
– Tüm poliçelerinizi en geç 24 saat içerisinde adresinize ücretsiz olarak ulaştırıyoruz.
– Hasar durumunda, sizler adına evrak prosedürlerinin aşılarak hasarınızın eksiksiz ve tam zamanında ödenmesi için hasarınızın takibine yardımcı olmaktayız.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü