Rami̇ Si̇gorta Acentesi̇

  Tali̇mhane Cad. Topçular Deği̇rmeni̇ Sk. No:14 ( Eyüp Trafi̇k Şb. Karşısı Sk.) Rami̇ Eyüp İstanbul Rami̇cuma Mah. Eyüp / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Güneş Sigorta Koru Sigorta Mapfre Sigorta

Rami̇ Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

RAMİ SİGORTA ; 1999 yılından itibaren sigorta acenteliği faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamızın ana prensipleri; mevzuatı anlık takip ederek müşterilerini bilgilendirmek, güven, ticari sırların korunması, mutlak müşteri çıkarlarının gözetilerek kaliteli hizmetten ödün vermemektir.
 
Hizmet verdiği alanda en iyi olma gayesiyle tükenmeyen arayışları ve yeni çözümler üreten yapısı ile RAMİ SİGORTA; kanunların öngördüğü hukuki zorunlulukların tamamını yerine getirerek, müşterilerinin kendisine devretmiş olduğu sorumlulun gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeyi misyon edinmiştir.
 
RAMİ SİGORTA, her departmandaki eğitimli, genç, dinamik personeli ile segem sertifikasına sahip kadrosuyla ülkemizin önde gelen kuruluşlarına hizmet veriyor olmaktan gurur duymaktadır. Ana felsefe olarak kaliteli hizmeti kendisine ilke edinmiş ve bu konuda her türlü modern yatırımlarını tamamlamıştır
 
Firmamız Sigorta Acenteleri Birliği üyesidir . Mesleki açıdan etik değerlere ve prensiplere bağlı kalmayı ilke edinmiştir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü