İdeal Si̇gorta Acentesi̇

  Seyrantepe Mh . İbrahi̇mkaraoğlanoğlu Cd. No 105/135 C Gi̇ri̇şi̇ Kağıthane İstanbul Seyrantepe Mah. Kağıthane / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta HDI Sigorta

İdeal Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

  2007 yılından itibaren Ankara'da faaliyet gösteren  1 İdeal Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.nin Kayseri Şubesi olarak faaliyet göstermekteyiz.
Şubemiz, sigorta ve otomobil hasar sektöründe 18 yıllık deneyime sahip Zehra KUTLUO ile,  2010 yılında sigorta sektörüne katılmış olan Atila KOCAEREN’ in ortaklığı ile kurulmuştur.
 
          Siz değerli müşterilerimize hayatın getirebileceği tüm risklere karşı danışmanlık yaparak en uygun ürünleri oluşturmak, sadece poliçe satışı değil, satış sonrası hizmet, özellikle hasar sonrası profesyonel bir anlayışla 7/24 hizmet ana misyonumuzdur.
 
          İkisi Hayat/Emeklilik, 18’ i Elementer olmak üzere,  20 adet yetkili sigorta şirketi ile faaliyet göstermekteyiz. Acentesi olduğumuz Anadolu, AIG, Allianz, Doğa, Dubai Star, Ergo, Gruopama, Güneş, HDİ, Işık, Koru, Mapfre, Neova, Ray, Sbn, Sompo, Türk Nippon, Unico, Zürich şirketlerinin kurumsal çözümlerini sizlere 1 İdeal  Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. güvencesiyle  en iyi fiyat garantisi altında sunuyoruz.
 
         1 İdeal Sigorta olarak önümüzdeki dönemde hedeflerimiz; Büyüme dengesine odaklanarak verimlilik, güncel yenilik ve bilgileri takip ederek uzmanlaşmak, her zaman müşteri memnuniyetini gözeterek sigorta sektöründe fark yaratmak ve sigorta acenteliğine yeni bir anlayış katmaktır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü