Akman Si̇gorta Acentesi̇

  Fazıl Bey Cad. No:99/B Aksoy Mah. Karşıyaka / İzmi̇r
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Axa Sigorta Bereket Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Güneş Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Mapfre Sigorta Neova Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Akman Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Tüm Branş dallarında sizlere hizmet veren AKMAN SİGORTACILIK, bu hizmeti sağlarken devamlı müşteri memnuniyetini hedefleyen, müşteri ilişkilerinde her zaman uzman bilgi yapısı, deneyimi, dürüstlük ve müşteriye verilebilecek tüm bilgileri eksiksiz ve hedefine en uygun bir şekilde vermeyi kendisine ilke edinmiştir. 

Sosyal sorumluluk çerçevesinde, etkin ve çevresine tamamen duyarlı bir çalışma yapısına sahip olan AKMAN SİGORTACILIK , Kaza Sigortasından, Konut Sigortasına ve nakliyattan seyahate kadar tüm sigorta branşlarında siz değerli müşterilerimize tam ve eksiksiz hizmet anlayışına sahiptir.

Sigortacılık esaslarını tam ve eksiksiz takip eden firmamız müşteri odaklı çalışma tarzı ile de her müşteriye ihtiyaç ve taleplerine uygun olarak en iyi şekilde yönlendirip alabileceği verimi maksimuma çıkarmak için kendi içerisindeki tüm öz kaynakları kullanmaktadır.

Bu sebepten dolayı AKMAN SİGORTACILIK müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmuştur ve tutmaya da devam edecektir.

Geniş bir müşteri portföyü olan AKMAN SİGORTACILIK kendi bünyesinde ki çalışanları ve müşterilerinden gelen her türlü görüş ve önerileri değerlendirerek mevcut müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

AKMAN SİGORTACILIK olarak mevcut sigorta ihtiyacı olan her müşteriyi en doğru şekilde yönlendirerek alabilecekleri hizmeti en üst seviyede tutmak

Sigortacılık esaslarını her zaman takip etmek

Şirketimizin değerine ve müşteri değerlerine değer katmak

Sigorta bilincini ve esaslarını müşterileri ile paylaşmak

Sektöre yön vererek sigortacılık sektörünü modern alt yapıda daha üst seviyelere çıkarmak

Vizyonumuz

Sigortacılığın her alanında hizmet vermek ve bu konuda ülke genelinde öncü acente olmak ve yerimizi korumak hedeflerimiz arasındadır. 

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü