İsmai̇l Alkan Si̇gorta Acentesi̇

  2. Anafartalar Mahallesi̇ Cumhuri̇yet Caddesi̇ No : 73 Şehzadeler / Mani̇sa Mani̇sa / Mani̇sa
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Axa Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Neova Sigorta Sompo Sigorta

İsmai̇l Alkan Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

DEĞERLERİMİZ

Güvenilirlik, Müşteri odaklılık, Duyarlılık, Şeffaflık, Esneklik ve Çözüm Odaklılık ALKAN SİGORTA ‘nın olmazsa olmazlarıdır.

MİSYONUMUZ

Sigorta sektöründe ileri gelen sigorta şirketlerinin yetkili acenteliğini yapmakta olan,müşterilerinin,çalışanlarının ve aracılığını yaptığı şirketlerin memnuniyetine önem veren etik değerlerin bilinciyle gelişime açık ufku geniş bir şirket olarak varlığını sürdürmeyi misyon edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Alkan Sigorta; dürüst çalışma anlayışı ve iş ahlakına uygun davranarak beklentileri zamanında yerine getirmek konusunda hassas yaklaşımı ile sigorta sektörünün yüz akı olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Güvene dayalı ilişkiler geliştirmek ve verdiği sözü yerine getirmek ALKAN SİGORTA’nın olmazsa olmaz değerleridir ve bu duruşu en temel vizyonu olmaya devam edecektir.
ALKAN SİGORTA müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru belirleyerek etkin çözümler sunma konusunda uzman kadrosuyla sadece iş ortaklığında doğan yükümlülükleri yerine getirmenin ötesinde bir
yaklaşımla müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamayı hedef edinmiştir.
Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve menfaatlerini korumak amacıyla deneyimli uzman ekibiyle uygun ürün ve hasar desteğini sağlamak ve kariyer fırsatlarına açık , keyifle çalışılan
ve güvene dayalı ilişkiler geliştiren ve verdiği sözü yerine getiren ve getirmeye devam edecek olan ALKAN SİGORTA’nın bu duruşu en temel vizyonu olmaya devam edecektir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü