Torun Si̇gorta Acentesi̇

  Tepe Mah. Ulusal Egemenli̇k Cad. No:22/6 Tepe Mah. Marmari̇s / Muğla
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aegon Emeklilik ve Hayat Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Fiba Emeklilik Güneş Sigorta Gulf Sigorta Quick Sigorta

Torun Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

2005 Haziran ayında Yapı Kredi Sigorta bünyesinde iken başlayan Sigorta Hayatımız 2014 Kasım Ayında Torun Sigorta Aracılık Hizmetleri adıyla kendi Şirketimizi kurarak resmi olarak tüm sigortacılık branşlarında başlattık. 

Yıllardır edindiğimiz kurumsal kimlik tecrübesini giderek arttırarak yolumuza devam etme inancı içindeyiz. Bu sistemi içimizde hisseden bir yapı olarak kurumsal kimiliğimizi web ortamında da “Sigorta Bizden Sigortalatmak Sizden” Sloganıyla aklınızda kalmayı ve sizlerin güveniyle sağladığımız bu amacı hedef seçtik kendimize… 

Torun Sigorta Aracılık Hizmetleri olarak Anadolu Sigorta, Ak Sigorta, Mapfre Genel Sigorta ve Aegon Hayat Yetkili Acentesi olarak tüm taleplerinize en uygun tekliflerle hizmet vermekteyiz.

Faaliyetlerimize Muğla Merkez, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Milas, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Ula, Yatağan ilçelerinde ve tüm ülke genelinde devam etmekteyiz. 

K. Sena TORUN “Sigorta Bizden Sigortalatmak Sizden”

 

Trafik Sigortası, Kasko, Sürücü Kursu

En Ucuz Trafik sigortası fiyat Teklifi alın. Online Trafik Sigortası fiyatı hesapla ile Kaskoda En uygun Teklifi alın ve isterseniz Poliçenizi aynı gün kargoyla size ulaştıralım. RENT A CAR Sigortasını ve Sürücü Kursları araçlarını bize sormadan yapmayın.

İşyeri, Restaurant, Otel, Yat Sigortası

En Uygun İş Yeri Sigortası, Restaurant Sigortası, Otel Sigortası ve Yat Sigortası için Teklif al diyerek hem otel ve Restaurant sahiplerinin uygun fiyatlara hemde işyeri sahiplerinin geniş teminatlı poliçelerle güvence altına alıyoruz.

Tamamlayıcı ve Özel Sağlık Sigortası

Online Sağlık Sigortası fiyatı al diyerek Bireysel, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile özel hastanelerde fark yok sigortası ile sizi ve ailenizi En uygun fiyatla güvence altına alıyoruz.

Dask, Konut ve En Ucuz Kredi Hayat

Online Dask Sigortası ile ev sahiplerinin depreme karşı teminat alabilir, uygun fiyatlar ile geniş teminatlı konut sigortalarının yanında Dask ile tamamlayabilirsiniz. En Ucuz Kredi Hayat Sigortasını bizden alarak EK %5 indirim alabilirsiniz.

Yurtdışı Yurtiçi Incoming Seyahat Sig.

En ucuz Seyahat Sigortası için Hemen Teklif alın. Yurt-içi ve Yurt-dışı gideceğiniz her yerde güvence altında olacağınız en uygun fiyatlı seyahat sigortanız bizde. Seyahat acentelerine Özel Incoming Sigortanızda en uygun teklifi vermekteyiz.

Emeklilik | Prim İadeli | Kritik Hastalık

Yaşınıza göre %25 Devlet Katkısı ile Emeklilik ve Ödediğiniz parayı geri alacağınız Hayat Sigortası yaptırıp %20'ye Yakın verginizden düşebilirsiniz. Dolara %33 getiren Tek PRİM Ödüllü ile kazanabilirsiniz. Kritik Hastalıklarda Ödeme alabilirsiniz.

 

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü