Ünye Si̇gorta Acentesi̇

  Kaledere, Kazancılar Cd. No:37/A, 52300 Ünye/Ordu Ünye / Ordu
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Mapfre Sigorta Neova Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta

Ünye Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

“Siz Bizim İçin Özelsiniz”
2008 yılından bu yana bireysel ve kurumsal sigortaların uzman kuruluşları ile anlaşma yaparak uzun yılların deneyimi olan Sigorta şirketleri ile, acentelik şirketimizin “Sigortalıları özeldir.” Kurumsal ilkeleri ve bu ilkelerindeki tutarlılığı çok iyi bilinen Sigorta Şirketleri ile , daima; En iyi hizmet – En geniş ürün yelpazesi – En uygun fiyat – En kapsamlı ve doğru teminatı sunmak iddiası, çaba ve özeni içindeyiz. Tüm çalışanları ile birlikte hizmet kalitesini her gün bir öncekinden daha ileriye taşımak için kendimiz ile yarış halindeyiz ve Ünye Sigorta da bu bir süreçtir.

“Size En Uygununu Seçin”
Acenteliğimizce, standart, fabrikasyon, klasik, ortalama bir sigorta poliçesi yerine, sigortalılar hangi teminatları almak istiyorlarsa sadece onları seçip, arzu etmedikleri teminatları dışarıda bırakmak sureti ile en ekonomik fiyatla, en uygun sigortayı yaptırabilme imkanına kavuşabilirler. En geniş ürün gamı içinde en uygun teminatları ve doğal olarak en uygun fiyatı bulabilmeleri için “Size En Uygununu Seçin.” ÜNYE SİGORTA nın sigortalılara kıvançla sunduğu bir hizmettir.

“Ulaşılabilir”
ÜNYE SİGORTA nın her kademesindeki çalışana ulaşmanız tahminlerinizden daha kolaydır. Dilerseniz telefon dilerseniz elektronik posta ortamında gerek şirketimiz müdürlük kademelerine günün her dakikası ulaşabilirsiniz.

“Acenteye özel destekler”
ÜNYE SİGORTA , Şube acenteleri ile prim üreten bir şirket olup, acentelerine özel pazarlama desteği verir. Acentelere özel destek veren pazarlamacı kadrolarımız her daim sizin yanınızda. Biliyoruz ki şube acentelerimizle beraber büyüyoruz.

“Risklerin Doğru Tespiti ve Risk Yönetimi”
Bireylerin ve kurumların sigortalamak istedikleri risklerin, tam olarak teminat altına alınabilmesi hiçbir riskin teminatsız kalmaması risklerin doğru tespit edilmesine bağlıdır. Risklerin doğru tespiti sigortalıyı sadece risklerini hiç açık bırakmadan teminat altına almakla kalmaz, aynı zamanda o kişi yada kurum için söz konusu olmayan risklere ödeme yapmaktan kurtarır. Ayrıca alınacak küçük önlemlerle hatta zaten mevcut önlemlerin ortaya çıkarılması suretiyle de hem hasarın oluşması riski azaltılırken, sigorta primlerinden de önemli indirimler sağlanır. ÜNYE SİGORTA sektörde risklerin doğru tespit ve risklerin yönetimi de en başarılı şirket olarak temayüz etmektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü