Ekolay Si̇gorta Acentesi̇

  Yavuz Mah. Saka Sk. No:9/Z1 Yavuz Mah. Teki̇rdağ / Teki̇rdağ
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Mapfre Sigorta

Ekolay Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Sigorta kavramının, sağladığı fayda ve korumayı geliştirerek günümüze kadar gelmesinin, günümüzde ve gelecekte de hayatımızın içinde bizi direk etkileyen bir sistem olarak devam edecek olmasının temel kaynağı karşılıklı güvendir.
 
Bu bilinç ile ekolay sigorta' nın  amacı:
 
İhtiyaca uygun kaliteli çözümleri ekonomik kolay haliyle sunmak, karşılıklı güven ve memnuniyetin sağlandığı uzun vadeli işbirliği oluşturmak.
 
Hasar/tazminat durumunda bilgilendirme ve yönlendirme yaparak süreci kolay, hızlı ve  maksimum memnuniyet ile sonuçlandırmak için Sigorta Şirketi ile arasında bir köprü vazifesi yapmaktır.
 
Erdoğan Ayyıldız Kimdir?
 
Uludağ  Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunudur.
Profesyonel iş hayatına 2008 yılında Garanti Emeklilik A.Ş ‘de  başlamış olup banka kanalında Bireysel Emeklilik ve Hayat sigortaları konusunda çalışmıştır.2010-2013 yılları arasında  Zurich Sigorta A.Ş. ve  Groupama Sigorta A.Ş. bünyesinde Elementer branşta  Banka/Acente  Kanalında görevine devam edip, 2014 yılından itibaren 1.5 yıl  Allianz Sigorta A.Ş. bünyesinde Acente Kanalında çalışmış olup  2015 yılında Ekolay Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.‘ni  kurmuştur.
 
SEGEM bünyesinde düzenlenen eğitimde ‘’Eğiticin Eğitimi Belgesi’ni’’ kazanmış olup  banka eğitim merkezlerinde Temel Sigortacılık egitimleri vermiştir.İhtiyaç  dahilinde sektörümüzle ilgili sivil toplum kuruluşu vb. kurumlara  dolayısıyla eğitime katkı sağlamaya gayret etmekteyiz.
 
Saygılarımızla.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü